A BŐR RUGALMASSÁGA: MENNYIT BÍR A BŐRÖD?

A BŐR RUGALMASSÁGA: MENNYIT BÍR A BŐRÖD?

A mai életmódváltás már holnap meglátszik bőrödön.

Az öregedő bőr hatékony kezelése az alapokon múlik. Erre fejlesztettük ki az új ULTRA SMART Pro-Collagen bőrápoló termékcsaládot, ami mélyre hatol, hogy visszahozza a fiatalabb bőr rugalmasságát.

Volt már úgy, hogy ébredés után a tükörbe nézve alig ismertél a saját arcodra? A bőrünk állandóan változik, és a belső életünket tükrözi. Nem csupán korunkat és hormonváltozásainkat jelzi, hanem a stresszt, az étrendet, a hidratáltsági szintünket, a bennünket ért napfény mennyiségét, és sok mást is.

Az ELEMIS-nél mindent megteszünk, hogy a bőr funkcióját tiszteletben tartsuk:

pezsdítő hatóanyagok és innovatív technológiák segítségével aktivizáljuk a bőrt, hogy a lehető legmagasabb potenciálját elérjük.

Az új ULTRA SMART Pro-Collagen termékcsalád az egyedi alga, a célzott ápolási módszerek, és az anyagszerkezet változatos spektrumának kombinációjával serkenti és aktivizálja a bőrt, ideális megoldást nyújtva a bőr rugalmasságának védelmére, megőrzésére és elősegítésére.

De mit is értünk a bőr rugalmassága alatt? Nézzük csak meg közelebbről…

A bőrünk kollagénből és elasztinből épül fel. Ezek olyan fehérjék, amelyek teltséget és rugalmasságot adnak a bőrnek, életteli és fiatalos megjelenést eredményezve.

Ahogy öregszünk, a kollagén- és elasztinszintjeink természetes módon csökkenhetnek, ami ráncok és vonalak megjelenését okozza az arcon és az érzékeny szemkörnyéki részen, ahol a bőrünk általában vékonyabb.

De jó hírünk van: az új ULTRA SMART Pro-Collagen olyan szerkezeti hatást fejt ki, ami a fiatalos bőr látványát eredményezi.

Már 28 nap alatt látható változásokat tapasztalhatsz


Az innovatív ULTRA SMART Line Fighting Complex a bőr természetes kollagén ellátását segíti, valamint fenntartja annak optimális rugalmasságát.

Az ULTRA SMART Algae Complex szérum pedig három nagy hatóerejű alga keverékével készült, hogy a mélyen húzódó vonalakat és ráncokat célozza. Összesen 12 féle alga adja a motorját annak a bőrápolási eljárásnak, melyek a bőr öregedésének megannyi jelét veszik célba.

Célzott hatás

Itt válik az ULTRA SMART igazán okossá.

A legújabb ápolási módszerek egyesülnek a szemránckrém duóban és a szérumban. Ezek olyan aktív hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik azok lehető leghatékonyabb működését.

Az ULTRA SMART Pro-Collagen Complex•12 Szérumban az ULTRA SMART Drone Peptide Technológia okosan a bőr bizonyos területeit célozza, hogy a hialuronsav hatását növelje, és a bőr egyensúlyát helyreállítsa egy simábbnak, hidratáltabbnak és kevésbé megviseltnek tűnő bőr elérése érdekében.

A könnyű, légies reggeli szemránckrém egyik hatóanyaga az ULTRA SMART Triple Targeted Dermal Complex, ami küzd a puffadás ellen, halványítja a fekete karikákat, valamint feszesítő hatást fejt ki a bőrön.

A kényeztető, intenzív esti szembalzsam pedig az ULTRA SMART Slow Release Dermal Technológiával készült, hogy apránként engedje ki ránckisimító hatását a szem környékén, amíg te alszol.

“Az ULTRA SMART Pro-Collagen termékcsalád tökéletes azoknak, akik minden szinten a legjobbra vágynak. Ez az ELEMIS új generációs, úttörő bőrápolása a látható változásért, és a gyönyörűen rugalmas bőrért”

-Noella Gabriel, ELEMIS elnök és társalapító

Szólj hozzá!

Email címed nem fog nyilvánosságra kerülni.*