Kategória: Arcápolás

A bőrápolás világa folyamatosan fejlődik, így nehéz naprakésznek lenni abban, hogy melyik arctisztító a legmegfelelőbb a bőrödnek. Ez a bejegyzés minden kérdésedre választ ad és segítségével egyszerűen ki tudod választani a neked megfelelő bőrápolási rutint. Ezen a héten visszatérünk az alapokhoz, hogy körbejárjuk az arctisztítás kérdését és megmutatjuk hogyan találhatod meg a bőrtípusod számára legmegfelelőbb arctisztítót.

Miről lesz szó ebben a bejegyzésben:

  • Miért használj arctisztítót?
  • Hogyan használd az arctisztítót
  • Hogyan válassz arctisztítót
  • A különböző arctisztító típusok
  • A legjobb arctisztító az egyedi bőrtípusodhoz
  • Arctisztító Olajos bőrre
  • Arctisztító Érzékeny bőrre
  • Arctisztító Kombinált bőrre
  • Arctisztító Száraz bőrre

Olvasás folytatása AZ ARCTISZTÍTÓK ÉS ARCTISZTÍTÁSI TECHNIKÁK KOMPLETT ÚTMUTATÓJA

MI AZ A PREBIOTIKUM?

Talán hallottál már róla, vagy akár a követője is vagy a Probiotikumos bőrápolási trendeknek, de tudtad, hogy a Prebiotikumok tényleg elengedhetetlen összetevői az egészséges, ragyogó bőrnek?

Nekünk itt az ELEMIS-nél az a törekvésünk, hogy olyan hatóanyagokat keressünk, melyek teljes összhangban állnak a bőröddel a tökéletes hatás elérése érdekében. Mint egyike annak a számos természetes eredetű aktív összetevőnek mely megtalálható az ÚJ Superfood Skincare System-ben, most fényt derítünk mindenre amit tudnod kell a Prebiotikumokról és hatásairól bőröd egészségére. Kezdjünk is bele!
Olvasás folytatása MI AZ A PREBIOTIKUM?

Mit érdemes tudnod bőröd védelmével kapcsolatban – felfedünk néhány dolgot…

Évek óta a figyelem középpontjában van a túlzott napsugárzás, dohányzás, cukorban gazdag étrend és a stressz káros hatása bőrünk öregedésére való tekintettel. 2016 legvitatottabb témája azonban a környezetszennyezés hatása.
Olvasás folytatása KÖRNYEZETSZENNYEZÉS: AZ IGAZSÁG A BŐRÖREGEDÉSSEL KAPCSOLATBAN

Napjaink bőrápolási piaca gyorsabban változik, mint valaha, így a majdnem naponta megjelenő új, forradalmi innovációk közepette nehéz eldönteni, mire van a bőrödnek valójában szüksége. Összegyűjtöttük itt most neked az öt legelterjedtebb bőrápolási hibát, melyeket könnyedén orvosolhatsz a ragyogó, egészséges bőr érdekében.
Olvasás folytatása 5 BŐRÁPOLÁSI HIBA, AMIT ELKÖVETSZ

MI AZ A PEPTID?

Elképzelhető, hogy már hallottál a bőrápolás kapcsán a peptidekről. Talán azt is tudod, hogy az egyik legnépszerűbb öregedést gátló alkotóanyag. Ami talán kevésbé köztudott az az, hogy hogyan hatnak a peptidek a kozmetikában a bőrödre és miben vannak peptidek.
Olvasás folytatása MI AZ A PEPTID?

Az arcápolás lépései sokszor bonyolultnak, vagy feleslegesen túlcizelláltnak tűnhetnek, azonban bőrünk igényei nem csak korunkkal változhatnak. Számtalan olyan külső környezeti tényező érhet minket, amelyek arcbőr funkcióinak alacsonyabb hatásfokú működéséhez, esetleg azok teljes leállásához vezethetnek. A havi rendszerességű konzultációnkban Hannah Barnessal, a The House of ELEMIS gyógyászati vezetőjével megvitatjuk a bőrápolásban történt változásokat, hogyan kezeljük őket, és válaszol nekünk arra, mikor érdemes változtatni bőrápolási szokásainkon.

Olvasás folytatása ITT AZ IDEJE, HOGY VÁLTOZTASS BŐRÁPOLÁSI SZOKÁSAIDON

A mindennapi arctisztítás az egészséges arcbőr alapja. A természetes, smink nélküli trendek térnyerésével éppen aktuális is ez, így íme néhány arctisztítási hiba, melyet nem szeretnél elkövetni…

Olvasás folytatása 6 ARCTISZTÍTÁSI HIBA, AMIT ELKÖVETSZ

Segítünk megérteni a két kifejezés közötti különbséget: A bőrápolási szaknyelvben a „száraz” és „dehidratált” szavak sokszor azonos jelentésűnek, felcserélhetőnek tűnnek. Sőt, a „száraz” bőr az egyik leggyakoribb panasz, mellyel vendégeink felkeresik ELEMIS bőrápolási szakembereinket arcápolás ügyében – főként a hideg téli hónapok során.

Valójában azonban a szárazság és a dehidratáltság nem egy és ugyanaz; Mindkettőnek megvannak a saját okai, hatásai és megoldásai. Így itt van 10 tény, mely segít abban, hogy meg tudd különböztetni a kettőt és hatékony megoldást találj bőrproblémádira a mai naptól kezdve…

Olvasás folytatása ÉS A TE BŐRÖD SZÁRAZ, VAGY DEHIDRATÁLT?

VÁRANDÓS TEST- ÉS BŐRÁPOLÁS

A terhesség izgalmas időszak; tele van egy új élet érkezésének örömével és várakozással. Persze ezalatt a csodálatos időszak alatt is vannak azért rosszabb napok – főleg a rengeteg hormonnak köszönhetően, amelyek hamar egyértelművé tehetik számodra jelenlétüket, ha belepillantasz a tükörbe. Arcszíned jelentős elváltozásokon mehet keresztül a terhesség ideje alatt, jellemző hogy érzékennyé, fakóvá és szárazzá válik az arcbőr.

Olvasás folytatása VÁRANDÓS TEST- ÉS BŐRÁPOLÁS