AZ ALAPVETŐ ÉJJEL-NAPPALI ÖSSZEÁLLÍTÁSUNK

AZ ALAPVETŐ ÉJJEL-NAPPALI ÖSSZEÁLLÍTÁSUNK

Fedezd fel, hogyan formáljuk át bőrápolási szokásainkat ebben a szezonban!

Mind hallottunk már kapszula gardróbokról. Ezeket nagy odafigyeléssel állítják össze, hogy az életed elegánsan könnyebbé tegyék, hiszen a modern kollekciók sok időt megspórolnak, miközben erőlködés nélkül tesznek magabiztossá. Ezek jelentik az inspirációt az ÚJ Pro-Collagen Capsule Kollekciónkhoz.

Készülj fel rá, hogy bőrödet stresszmentes állagúvá formázd, és 24 órán keresztül élvezd a magabiztosságot a kedvelt Pro-Collagen sorozatunk három alaptermékével!

A Földközi-tenger erejével rendelkező, három részes kollekció nagyhatású algakivonat-koktélt tartalmaz, és az innovatív Smart Drone Peptide technológiával készül, hogy még jobban hidratálja és teltebbé tegye a bőrt és a szemek körüli részt.

Klinikailag is bizonyítottan* segít helyreállítani az egyensúlyt, és intenzív hidratálást biztosít a feltöltődött, fiatalos arcbőrért. A kollekcióval jár egy divatos táska is, hogy a napi ápolási alaptermékeket bárhova magaddal vihesd.

Tökéletes ajándéknak vagy a magad kényeztetésére!

Az idő a legnagyobb luxus, és a zavarba ejtően sok opció között eligazodni nagyon időigényes lehet. Az irányítást leginkább úgy tudod visszaszerezni, ha vannak olyan kedvelt napi alapkellékeid, amikre mindig számíthatsz, mind a ruhásszekrényben, mind pedig a bőrápolásban. Egy olyan termék kollekciót állítottunk össze, ami tökéletesen illeszkedik a nők mindennapjaihoz, egy kedvelt és fokozottan hatékony bőrápolási rituálét nyújtva számukra az elkövetkező szezonokra.”

Noella Gabriel, ELEMIS elnök & társalapító

HÁROM LÉPÉS A FIATALABB ARCBŐRÉRT:  

NAPPALI FESZESÍTÉS ÉS TELÍTÉS – A Pro-Collagen Marine Cream hidratálóval

Klinikailag is bizonyított*, hogy az ikonikus Pro-Collagen Marine Cream eredményes hatóanyagai csökkentik a ráncok megjelenését és növelik a bőr feszességét, tónusát és hidratáltságát, kevesebb, mint 14 napon belül.

Tiszta arcbőrre vidd fel reggelente, hogy a Padina Pavonica és az antioxidánsban gazdag Gingko Biloba egész napra simává és rugalmassá tegye a bőrt!

ÉJSZAKAI TÁPLÁLÁS ÉS FELTÖLTÉS – A Pro-Collagen Overnight Matrix éjszakai ránctalanítóval

Ez a klinikailag is tesztelt* éjszakai ápolás az ELEMIS Smart Drone Peptide technológiájának köszönhetően feltölti és kisimítja az arcbőrt, látható rugalmasságot eredményezve. Esténként tegyél egy borsónyit a kezeid közé és az arcon felfelé haladva oszlasd el!

KISIMITÁS és HIDRATÁLÁS a SZEMEKNEK – A Pro-Collagen Advanced Eye Treatment szemkrémmel

Ez az új fejlesztésű szérum Padina Pavonicát és kékvirág lenmagot tartalmaz, és a szemek körüli érzékeny területek finom vonalait és ráncait veszi célba, látványosan kisimultabb bőrt és fiatalosabb kinézetet eredményezve. Nappal és este is csöpögtess egy-két cseppet a gyűrűsujjakra, és finoman vidd fel a szemkontúrra.

Ezt követően használj hidratálót!

Tipp:  A divatos, de mégis időtlen kinézete miatt választott kapszula kollekció táskát használhatod útitársnak, hétköznapi ridikülnek, vagy az öltözőasztalod díszítő elemeként is.

*Független klinikai tesztek


Szólj hozzá!

Email címed nem fog nyilvánosságra kerülni.*