AZ EGYES NAPSZAKOK HATÁSA BŐRÖD EGÉSZSÉGÉRE 

Ragyogó és telt bőröd ébredéskor, de táskás szemeket tapasztalsz a délelőtt folyamán? Olajrétegeket észlelsz ebédidőben, de száraz és érzékeny bőrt elalvás előtt? A cirkadián ritmusodnak köszönd…

Az étkezés, az alváshiány, a hormonváltozások és a genetika mind-mind meglátszanak a bőrön, olykor titokzatosan megjelenő pattanásos időszakokkal, vagy látszólag önkényesen elő-előbukkanó érzékeny periódusokkal és száraz foltok kialakulásával. De van egy másik, rejtett oka is ezeknek a napi szintű változásoknak.

Bőrünk az úgynevezett cirkadián ritmust követi, ami különböző aktivitás-hullámok által különféle fontos folyamatokat indít be a sejtekben a nap különböző időszakaiban. Ez okozhat koradélutáni intenzív faggyúkiválasztást, nagyobb éjszakai nedvességvesztést a teshőmérséklet megnövekedésének köszönhetően, vagy akár bőrérzékenységet is az esti órákban.

És ahogy a modern életnek köszönhetően külső stresszfaktorok – mint a jetlag, a kék fény és a hosszabb munkaidő –  is érik bőrünket, nem csoda, ha a bőrünk olykor nem képes mindezzel lépést tartani.

A Peptide 24/7 termékcsaládot testünk csodálatos biológiai órája inspirálta, és olyan – kizárólag az ELEMIS-nek előállított – nagyhatású növényi készítményeket tartalmaz, melyek garantálják a mélyen hidratáló olajak, nyugtató hatású kivonatok és antioxidánsokban gazdag keverékek előállítását. Ezek pedig mind-mind kipihent hatást kölcsönöznek az arcbőrnek.

Ráadásul mostantól két vadonatúj termékünk, a Peptide4 Adaptív Nappali Arcápoló & a Plumping Pillow Éjszakai Arcmaszk egymást váltva egész nap azon dolgoznak, hogy minden pillanatban gondoskodjanak bőrödről.

“A Peptide 24/7 egy lépéssel a zsúfolt napirended előtt jár, és egész napos feltöltő hatásának köszönhetően  tökéletesen képes helyreállítani bőröd egészségét.”

Noella Gabriel, ELEMIS Elnök & Társalapító 

Vessünk egy közelebbi pillantást arra, milyen bőrünk életének egy napja, és milyen a tökéletes napi gondoskodás, ami a virágok hajtóerejének köszönhetően bőrünk minden szükségletét kielégíti.

REGGEL – Egy nyugtalan éjszaka után bőröd fakó és dehidratált lehet

A bőrünk legegészségesebb pillanatának a reggelnek kellene lennie, miután kipihentük magunkat, sejtjeink pedig regenerálódtak. Azonban, ha nem jól alszunk, a hidratációs szintünk lecsökkenhet.

A válasz? Kölcsönözz magadnak te is ragyogó hatást a Peptide 24/7 Bőrélénkítő Kollekciónkkal! Három eredeti bőrszinkronizáló szuperhős termékünk is benne van, a Peptide4 Eye Recovery Szemkrémet is beleértve, ami erdei hölgymál és százszorszép kivonatot is tartalmaz a szem alatti sötét karikák és táskák eltüntetésére. Tökéletes módja annak, hogy életet leheljünk a megfáradt bőrbe.

DÉLUTÁN – Az arcbőröd leginkább dél körül hajlamos a zsírosodásra, ami csillogást okoz a T-vonal környékén

Ehhez egy sokoldalú krémre van szükség. Az ÚJ Peptide4 Adaptív Nappali Arcápoló egész nap alkalmazkodik a bőröd szükségleteihez, eltünteti a zsíros foltokat, csökkenti a pórusok megjelenését és a bőröd egyenlőtlenségeit. Pihekönnyű, hab állagú krém ez, ami azonnali hűsítő hatást fejt ki, mattító erejének köszönhetően pedig eltünteti a finom vonalakat és ráncokat. A make-up felvitele előtt alkalmazva garantálja a bőr előkészítését és védelmét, de élvezheted azt is, ahogy a szatén-matt réteg felvitele természetes hatást kölcsönöz arcbőrödnek.

A terméket tesztelő nők 97%-a elég magabiztosnak érezte magát ahhoz, hogy kevesebb alapozót vigyen fel a termék használata után. *  

ESTE – Arcbőröd javító üzemmódba kapcsol, ami fogékonyabbá teszi a mélytisztításra és maszkolásra

Ugyanezt a gondoskodást folytathatod a make-up lemosásakor és arcbőröd megtisztításakor is a Pro-Radiance Cream Arclemosó használatával. Ha tudsz rá 15 percet szánni, vigyél fel egy hűsítő réteget a díjnyertes Peptide4 Thousand Flower Maszkból is! Az egyedi, ásványokban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag maszk formulája a lehulló virágok tápanyagaiból különleges északi tőzeggel készül, ennek köszönhetően javítja a bőr ragyogását, és felpezsdíti a hosszú nap fáradalmainak kitett fakó bőrt.

ÉJSZAKA – A testhőmérsékleted megemelkedik, így csökken a bőr nedvességtartalma

Az ÚJ Peptide4 Plumping Pillow Éjszakai Arcmaszk elősegíti a hidratáló hatóanyagok hosszantartó hatását, és felerősíti a hidratálókrém erejét, ezáltal ragyogó, friss és jól kipihent bőr hatását eredményezi reggelre.

Ez a hűsítő, gél állagú éjszakai maszk biomimetikus réteget hoz létre a bőrön, ami klinikailag bizonyítottan** segíti a nedvesség megtartását, aminek köszönhetően ébredéskor fiatalosabb és teltebb lesz bőröd.

Star ArvensisTM és a vadon termő indiai éjszakai jázmin egész éjjel kifejtik hatásukat, hogy a kiszáradt bőrnek hidratált hatást kölcsönözzenek.

Először vigyél fel pár pumpányit a Peptide4 Night Recovery Éjszakai Krémolajból, ami felér egy szépséget garantáló pihentető alvással: az estike és vad szezámmag-olaj hatóanyagainak köszönhetően segíti visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Ezután vidd fel az arcmaszkot: körkörösen felfelé haladó mozdulatokkal vigyél fel egy borsónyit, reggel pedig mosd le, hogy ragyogó és hidratált arcbőrt kapj!

* FÜGGETLEN FELHASZNÁLÓI TESZTEK, 2019. 120 RÉSZTVEVŐ, 2 HÉT ALATT.

** FÜGGETLEN KLINIKAI VIZSGÁLATOK, 2019. TEWL STUDY. 16 RÉSZTVEVŐ, 24 ÓRA ALATT.

Szólj hozzá!

Email címed nem fog nyilvánosságra kerülni.*