MI AZ A PEPTID?

MI AZ A PEPTID?

Elképzelhető, hogy már hallottál a bőrápolás kapcsán a peptidekről. Talán azt is tudod, hogy az egyik legnépszerűbb öregedést gátló alkotóanyag. Ami talán kevésbé köztudott az az, hogy hogyan hatnak a peptidek a kozmetikában a bőrödre és miben vannak peptidek.

Az ELEMIS törekvése, hogy olyan hatóanyagokat használjon, melyek teljes harmóniában fejtik ki hatásukat a bőrre a legjobb eredmény érdekében. Az élesztőből származtatott peptid, melyet az ELEMIS legújabb éjszakai krémolaja, a Peptide⁴ Night Recovery Krémolaj tartalmaz, egy a bőrben található peptidekhez hasonló fajta. Miért van ezekre szükségünk, mi a peptidek hatása? A peptidek a bőr “sejt serkentői azáltal, hogy jeleket küldenek a sejtek felé, hogy azok a természetes újratöltő és regeneráló munkájukat elvégezzék. Nélkülük a bőrsejtek rendezetlenek és nehézkesek lesznek. Pontosan körvonalaztuk, hogy hogyan működnek és ez mit jelent bőrödnek:

 

A Fiatalság Megtartása

Örökkévaló fiatalság. Sokak vágya! Az élesztőből származtatott peptid, melyet a Peptide⁴ Night Recovery Krémolaj tartalmaz, in-vitro* bizonyítottan elősegíti a kollagénképzést és fellendíti a bőr megújulását. A nők 99%-a szerint a Peptide⁴ Night Recovery Krémolaj látható eredményeket ért el a finom vonalak és ráncaik megjelenésében, melynek hatására a bőrük 5 évvel fiatalabbnak tűnt**.

 

Megnövekedett Rugalmasság

Nem csupán az bizonyítható, hogy a peptidek használata növeli a bőr rugalmasságát. Azáltal, hogy elősegítik a bőrsejtek regenerálódását, munkájuk kiterjed a szabad gyökök és napfény okozta káros hatások enyhítésére is, mely nélkül idő előtti öregedés fordulhatna elő. Még ha nem is tűntek fel az öregedés első jelei, a Peptide⁴ Night Recovery Krémolaj éppen annyira öregedést megelőző krém, mint a már érettebb bőr ápolószere. Különösen könnyed és zsírmentes, egy kiváló belépő termék az ELEMIS márkához, ha még sosem próbáltad ezelőtt.

A Regenerálódás Szolgálatában

Alvás közben a bőr “regeneráló üzemmódba” kerül. Ekkor végzi a bőr a helyreállító munkáját és kísérli meg kijavítani a bőrhibákat, melyeket napközben szerzett a napfény, stressz, szennyeződések és egyebek hatására. A peptid tartalmú krémek kiváló segédei a bőrnek ebben a természetes folyamatban. Fedezz fel a Peptide⁴ Night Recovery Krémolajjal egy olyan arcot, melynek felülete selymes és sima, tapintása pedig feszes és telt**.

MOST MÁR MINDENT TUDSZ A TUDOMÁNYOS HÁTTÉRRŐL. KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY ÉLVEZD IS A PEPTIDE⁴ NIGHT RECOVERY KRÉMOLAJ ÁLTAL NYÚJTOTT ÉLMÉNYT?

*In vitro bizonyítva **Független Fogyasztói Tesztek 2017

Peptide⁴ Night Recovery Krémolaj

Szólj hozzá!

Email címed nem fog nyilvánosságra kerülni.*