Dynamic Resurfacing

Az arcbőr fakó, elhalt felső rétegei elrejthetik a ragyogó bőrödet.
A szabadalmaztatott Tri-Enzyme technológiát használó Dynamic Resurfacing termékcsalád segít felfedni a friss, természetes ragyogású arcbőrt, termékei visszaállítják a gyönyörűen egészséges bőrtónust.

A Dynamic Resurfacing  termékei hatékonyan serkentik bőröd természetes hámlási ciklusát.

 • BŐRNYUGTATÓ SZÉRUM
  Megújít, Nyugtat, Újraformál

  Ez az újraformáló szérum simítja a bőr felületét, felfedve lenyűgöző arcszínt, segít enyhíteni a pórusok és a ráncok megjelenését. Négy virágból kinyert Alfa-Hidroxi Sav és a szabadalmaztatott Tri-Enzyme technológia rendkívül erős keveréke.

  Díjnyertes termék:

  “Best New Skincare Treatment Product- Prestige”
  CEW Beauty Awards 2017

  Kiszerelés: 30 ml

  31 590 Ft
 • BŐRNYUGTATÓ ÉJSZAKAI KRÉM
  Megújít, Nyugtat, Táplál

  Ez az éjszakai krém serkenti a természetes sejtmegújulást, miközben simítja és javítja a bőrt. Használatával a bőrhibák és a rácok láthatóan csökkennek.

  Kiszerelés: 50 ml

  30 290 Ft
 • BŐRSIMÍTÓ MASZK
  Megújít, Újraformál, Finomít

  Ez a maszk az ELEMIS Anti-Ageing Resurfacing program részeként nyugtatja és megújítja a bőrfelszínt. A bőr azonnal simább, ragyogó és faggyúmentes lesz.

  Kiszerelés: 50 ml

  15 790 Ft
 • BŐRSIMÍTÓ ARCTISZTÍTÓ
  Tisztít, Megújít, Revitalizál

  Serkenti a bőr természetes sejtmegújító ciklusát, aktívan simítja és finomítja, miközben gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, amelyek fakóvá teszik az arcot.

  Kiszerelés: 200 ml

  9 590 Ft
 • BŐRSIMÍTÓ NAPPALI KRÉM FÉNYVÉDELEMMEL
  Megújít, Megnyugtat, Táplál

  A bőr természetesen simábbnak hat, az öregedés látható jelei jelentősen csökkennek. Fedezd fel az ELEMIS Tri-Enzyme technológián alapuló, forradalmi termékcsaládját, amelyek a kíméletes bőrfelület megújítás igazi katalizátorai.

  Kiszerelés: 50 ml

  26 390 Ft