Superfood Skincare System

A SUPERFOOD CSAPAT Még Ízesebb Lett

A Superfood-ok nyers erejének és az ELEMIS formuláiban fellelhető tudományos szakértelemnek kombinációjával a kibővült Superfood termékcsalád komoly eredményeket ígér.

A természet legszuperebb Superfood-jai inspirálták a
termékcsalád megszületését, melyben tápanyagban gazdag szupergabonák, szuperzöldek és szupergyümölcsök  kifinomult prebiotikumos elegyei dolgoznak a bőr  egészségéért.

Az antioxidánsokban, omega zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag Superfood-ok az arcbőr természetes vitalitását adják vissza, miközben védelmezik annak törékeny mikrobiomját.

Az ELEMIS Superfood termékcsaládja egy nagy odaadással kialakított, kiegyensúlyozott arcápoló program, amely egészséges, vibrálóan friss és természetes megjelenést kölcsönöz.

 • Akció
  -20%

  MATTÍTÓ PRE-BIOTIKUS ARCMASZK 
  Mattít, Kiegyensúlyoz, Megtisztít

  Egy smoothie inspirálta tisztító maszk, amelyben a brazíliai lilaagyag és az omega zsírsavakban gazdag Szuperbogyó kivonatok játszanak főszerepet. Egyensúlyba hozza és mattítja az olajosodásra hajlamos T-vonal környékét.

  Kiszerelés: 75 ml

  9 990 Ft 7 992 Ft
 • Akció
  -20%

  GYENGÉD ANTIOXIDÁNSOKBAN GAZDAG ARCRADÍR 
  Táplál, Radíroz, Revitalizál

  Revitalizáló arcradír, telis-tele antioxidánsokban gazdag gyümölcskivonatokkal, amelyek gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, felfedve a természetesen ragyogó, hidratált bőrt.

  Kiszerelés: 50 ml

  9 990 Ft 7 992 Ft
 • Akció
  -20%

  ALAPOZÓ, TONIZÁLÓ, SMINK RÖGZÍTŐ ARCSPRAY 
  Táplál, Hidratál, Alapoz

  Tápláld a bőröd ezzel a szuper hidratáló, 4-az-1-ben permettel, melynek antioxidánsban gazdag Superfood-ok adják igazi erejét.

  Kiszerelés: 100 ml

  9 390 Ft 7 512 Ft
 • Akció
  -20%

  PRE-BIOTIKUMOS ÉJSZAKAI HIDRATÁLÓ
  Hidratál, Visszaállít, Feltölt

  Ébredj ragyogó, egészséges bőrrel minden nap! Superfood Grain Complex-szel és aktív Pre-Biotikumokkal felturbózott éjszakai hidratáló, ápoló krém.

  Kiszerelés: 50 ml

  16 390 Ft 13 112 Ft
 • Akció
  -20%

  PRE-BIOTIKUMOS HIDRATÁLÓ
  Táplál, Hidratál, Véd

  Ragyogást kölcsönző hidratáló, amely antioxidánsokban gazdag olajokkal és vitaminokkal teli Szuper-zöldekből készült. Az aktív Pre-Biotikumok kiegyensúlyozzák, hidratálják és kisimítják a bőrt.

  Kiszerelés: 50 ml

  14 990 Ft 11 992 Ft