Superfood Skincare System

A SUPERFOOD CSAPAT Még Ízesebb Lett

A Superfood-ok nyers erejének és az ELEMIS formuláiban fellelhető tudományos szakértelemnek kombinációjával a kibővült Superfood termékcsalád komoly eredményeket ígér.

A természet legszuperebb Superfood-jai inspirálták a
termékcsalád megszületését, melyben tápanyagban gazdag szupergabonák, szuperzöldek és szupergyümölcsök  kifinomult prebiotikumos elegyei dolgoznak a bőr  egészségéért.

Az antioxidánsokban, omega zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag Superfood-ok az arcbőr természetes vitalitását adják vissza, miközben védelmezik annak törékeny mikrobiomját.

Az ELEMIS Superfood termékcsaládja egy nagy odaadással kialakított, kiegyensúlyozott arcápoló program, amely egészséges, vibrálóan friss és természetes megjelenést kölcsönöz.

 • GYENGÉD ANTIOXIDÁNSOKBAN GAZDAG ARCRADÍR 
  Táplál, Radíroz, Revitalizál

  Revitalizáló arcradír, telis-tele antioxidánsokban gazdag gyümölcskivonatokkal, amelyek gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, felfedve a természetesen ragyogó, hidratált bőrt.

  Kiszerelés: 50 ml

  9 990 Ft
 • PRE-BIOTIKUMOS ÉJSZAKAI HIDRATÁLÓ
  Hidratál, Visszaállít, Feltölt

  Ébredj ragyogó, egészséges bőrrel minden nap! Superfood Grain Complex-szel és aktív Pre-Biotikumokkal felturbózott éjszakai hidratáló, ápoló krém.

  Kiszerelés: 50 ml

  16 390 Ft
 • PRE-BIOTIKUMOS HIDRATÁLÓ
  Táplál, Hidratál, Véd

  Ragyogást kölcsönző hidratáló, amely antioxidánsokban gazdag olajokkal és vitaminokkal teli Szuper-zöldekből készült. Az aktív Pre-Biotikumok kiegyensúlyozzák, hidratálják és kisimítják a bőrt.

  Kiszerelés: 50 ml

  14 990 Ft
 • TÁPLÁLÓ ARCOLAJ
  Hidratál, Táplál, Simít

  Növényi eredetű „Superfood”-ok természetes keveréke, amely mélyen táplál és hidratál. Az antioxidánsokban gazdag Brokkoli, a Daikon Retek és a Házi Lenmag táplálják a bőrt és egészséges ragyogást adnak arcodnak. Ideális zsíros és érzékeny bőrre is!

  • Könnyű, nem zsíros és könnyen felszívódik.
  • Mélyen táplálja és hidratálja a bőrt.
  • Egészséges, ragyogó arcszínt kölcsönöz.
  • Omega Zsírsavakban és Antioxidánsokban gazdag. Mélyen táplálja a bőrt és maximális bőregészséget biztosít.

  Kiszerelés: 15 ml

  14 390 Ft